Hienoa palautetta asiakkailta!

Asiakaspalautteet.

”Olen todella onnellinen ja tyytyväinen, että uskalsimme tulla pariterapiaan. Uskon, että terapia antoi meille molemmille paljon, sekä toi uutta näkökulmaa parisuhteeseen. Silmiä avaavaa oli se, kuinka kumpikaan ei välttämättä osaa olla parisuhteessa eikä tiedä miten parisuhteessa toimitaan. Tärkein oppi itselle oli, että on yhtä tärkeää kuunnella kuin tulla kuulluksi. Sain paljon konkreettisia asioita työstettäväksi ja ymmärsin että olen rikkinäisempi yksilö kuin annan ymmärtää. Yksilönä varmasti myös tarvitsen terapiaa ja ajattelin lähteä liikkeelle työnantajan tarjoamasta psykologikäynneistä. Jospa sitä kautta saisin eväitä stressin käsittelyyn ja omaan hyvinvointiin.” 

”Niin kuin taisin todeta viimeisessä sessiossa, että jotta parisuhde voi hyvin, on molempien osapuolten oltava myös hyvinvoivia omassa nahassaan. Tähän ajatukseen havahduin ja sen vuoksi tein päätöksen erosta. Ymmärsin, että kumpikaan meistä ei ollut onnellinen erikseen, saati sitten yhdessä. Onnistuit luomaan turvallisen ilmapiirin ja luottamusta lisäsi sinun tarinat omasta elämästä. Sinun tarinan kerrontaan oli helppo samaistua ja sitä kautta itsekin ymmärsi eri näkökulmia asioista. Pidit meidät myös tiiviisti aina asiassa vaikka meinasi lähteä tarinointi laukalle! 😀 Olin pariterapiaan siis todella tyytyväinen ja varmasti suosittelen sinua puskaradiona eteenpäin.”

Terveisin, nainen X

”Nainen X osasi sanoa asiat hyvin. Pidin myös lähestymistavastasi todella paljon, saaden meidät molemmat puhumaan tuntemuksistamme, pitäen keskustelun samalla raiteillaan. Sinusta myös aidosti aisti kiinnostuksen ja kuuntelun, mikä mahdollisti juuri sen sydämen avaamisen. Vaikka minun ja X:n taival parina ei jatku ja se tekeekin pahaa, olen onnellinen, että käytiin keskustelemassa ja asioihin saatiin selvyys. Päätökset ovat kuitenkin vielä sen verran tuoreita, että sähköpostinkin kirjoittelu saa kyynelkanavat auki.”

”Tulen varmasti itsekin kokeilemaan terapeuttia vielä yksin ja pitää laittaa sinulle viestiä syksymmällä, mikäli yksityisaikoja vielä löytyisi. Uskon että teikäläisestä tulee rautainen tekijä valmistumisen jälkeen ja tietysti olet sitä jo nyt :)”

Terveisin, mies X