Suositukset

Täältä löydät asiakaspalautteitani.

Päällimmäinen fiilis on onni ja kiitollisuus – tuntuu etuoikeutetulta, että pääsin kanssasi ikään kuin näköalapaikalle omaan elämääni. Kokemus on ollut minulle todella merkityksellinen. Tapaamisilla  on ollut minulle aika, paikka ja mahdollisuus pysähtymiseen. Olen oppinut ymmärtämään tapaamisten aikana mielen ja kehon yhteyttä ja yhteistyöstä. Olen tehnyt oivalluksia omasta elämästäni ja kehostani. Olen voinut pysähtyä sen äärelle, kuka oikeastaan olen. Kiitos kun autoit minut ylös tuolle näköalapaikalle omaan elämääni! Sain sinulta kannustusta ja luottamusta siihen, että suunta on oikea!

Henna

Annan sinulle kovasti positiivista palautetta. Olet ollut hyvänä tukena tämän vaikean elämänvaiheen aikana. Olet rento, mutta empaattinen!

Virpi

Antin kyky huomioida ihmiset näkyvät kaikessa, olipa kyseessä asiakastyö, asiantuntijaluennot tai asiakasneuvottelut. Suosittelen vilpittömästi Antin ammattitaitoa.

Jukka

Persoonana olet aivan huippu ja helppo jutella sun kanssa, voi puhua suoraan ja rehellisesti.

Kati

Antilla on hieno taito kohdata ihminen ja luoda tunne tilanteen tärkeydestä. Monta asiaa on tullut käytyä läpi oman ajattelutavan suhteen. Aina ne ei näy edelleenkään käytännössä, mutta onneksi niitä pulpahtaa tarvittaessa mieleen. Olen saanut itselleni opetettua on, että töissäkin pystyy vetämään rajaa, mikä on milloinkin riittävää.

Päivi

Antti on valmentaja, joka valmentaa ihmistä, ei vain urheilijaa. Antti haastaa ajattelemaan ja pohtimaan yleisiä uskomuksia, omia toimintamalleja ja jaksamista. Hyviä kysymyksiä on paljon ja tarvittaessa myös fiksuja vastauksia. Valmentamisessa keskiössä ovat ilo ja innostus. Hyvällä energialla ja fiiliksellä tehdystä treenistä jää paljon enemmän käteen. Antin valmennukseen kannattaa lähteä, jos haluat oppia vähintään yhtä paljon itsestäsi kuin treenaamisesta.

Mirka

Keskustelut kanssasi ovat olleet valaisevia ja antaneet paljon ajateltavaa. Olen pitänyt sinun suorasta ja toteavasta keskustelutyylistäsi, sekä siitä, että kyseenalaistat ja rohkeasti haastat ajattelemaan eri näkökulmista, kuitenkaan kannustusta ja kunnioitusta unohtamatta. Osaat myös läsnäolevan ja välittävän kuuntelemisen vaikean ja jalon taidon. Olet vuorovaikutuksessasi aito, turvallinen ja lämmin. Sain keskustelujemme kautta oivalluksia omasta elämästäni ja asenteestani, itsetuntemukseni syveni. Annoit kotitehtäviä, jotka syvensivät keskustelumme teemoja ja jatkoivat ajatteluprosessia tapaamisten välilläkin. Mieleni on kiitollinen. Kiitos, kun kuljit tämän kappaleen matkaa rinnallani.

Marika

Noin 14-vuoden valmennuksen ajanjaksolle mahtuu monia erilaisia tilanteita, joista molemmat ovat oppineet paljon. Valmennus kohdallani etenee täysin harjoitus kerrallaan tuntemusten mukaan, ilman varsinaista viikko-ohjelmaa. Antti onkin kannustanut ajattelemaan asioita itsenäisesti.

Miikka

Antin antama etävalmennus on ollut minun elämäntilanteeseen loistava vaihtoehto. Treenit ovat olleet monipuolisia, itselle usein aivan uusia ja sopivan haasteellisia. Antilla on loistava kyky tavoittaa valmennettavan tarpeet ja kyvyt mihin tämä pystyy ja mitä kannattaa seuraavaksi tehdä. Veteraaniharrastelijasta on tullut Antin valmennuksen avulla urheilija, joka on voinut asettaa itselle tavoitteita ja myös saavuttaa ne.

Virve

Antti puhuu kaikille ymmärrettävällä kielellä. Puhetyyli ja asiat ovat niin mielenkiintoisia, että niihin oikeasti jaksaa keskittyä. Luennolla Antti jakoi paljon esimerkkejä omasta elämästään, ja näin asiat ovat heti paljon lähempänä kuulijoita ja niihin on helpompi samaistua. Luento herätti todella paljon ajattelemaan omaa elämää, niin hyvässä kuin pahassakin. Koko yliopisto ajan paras luento!

Laura

Olet antanut monipuolisesti hyvä vinkkejä ja herätellyt ajatuksia. Itsehän ne valinnat pitää tehdä. Loit luottamuksen ja avoimen ilmapiirin.

Satu

Antin analyyttisen rauhallinen, syvällinen ja kuulijan mukaansa tempaiseva esitys sai pohtimaan niin liikunta, ravinto kuin muitakin arvoja. Omat elämän kokemukset antoivat esitykseen ja sanomaan arvokkaan lisän.

Alpo

On ollut mukava olla ohjattavana ja tuettavana. Sinä persoonana sovit oikein hyvin tällaiseen työhön. Kannustat ja ohjaat, muttet tuputa.

Päivi

Minulla on ollut tunne, että olet perehtynyt juuri sillä hetkellä minun asioihini ja muistat puhutut asiat. Minulle on tullut tunne, että oikeasti välität asiakkaittesi hyvinvoinnista ja haluat auttaa. ihanaa kun on löytänyt oman liikkuvan itsensä taas! Kaikella tällä on ollut myös iso merkitys henkiselle hyvinvoinnille ja kokonaisvaltaiselle jaksamiselle.

Mira

Rohkean ja avoimen keskustelun kautta käsittelimme hyvinvointiin liittyviä asioita herättävällä tavalla. Teet työtä omalla persoonallasi ja rehellisesti -se teki vaikutuksen ja antoi hyvän mallin myös itselleni.

Sami