Mielen balanssi

Koetko uupumusta? Haluatko saada energiasi takaisin? Haluatko keskustella sinulle vaikeista asioista? Haluatko tehdä muutoksen elämässäsi?

Ota yhteyttä

Uupumuksesta puhutaan jo uutena kansantautina. Syyt uupumuksen taustalla ovat moninaiset, eikä uupumisesta kertovia merkkejä ole aina helppo huomata. Erilaiset ajatusvääristymät myös ylläpitävät erityisesti toistuvaan uupumiseen johtavaa käyttäytymistä, jolloin pois pääseminen on erityisen haastavaa.

Mielen haasteista palautuminen ei läheskään aina vaadi pitkää terapiaa tai juurisyyn syvällistä läpikäymistä. Tilanne voi korjautua hyvinkin nopeasti myös liikuntaterapialla, jossa hyödynnetään lyhytterapeuttisia menetelmiä.

Liikunnan merkitys voi olla valtava niin energisemmän olon löytämisessä, kuin haastavien tunteiden käsittelyssäkin. Liikunnan rooli esimerkiksi uupumuksen hoidossa on vahva, mutta uupuneen on hankalaa lähteä liikkumaan, jos liikuntatottumukset ovat uupumusta tukevia tai muu elämä on uuvuttavaa.

Liikuntaterapiassa uupumusta ja mielen haasteita hoidetaan kehomieli kokonaisuutena ja näiden molempien ymmärrys on oleellista. Liikuntaterapiatapaamisen hinta on 80€/60min.