Ilo liikkua

Haluatko löytää liikunnallisen elämäntavan?

Ota yhteyttä

Liikunnasta on tullut nykyisin monelle suorittavaa toimintaa, josta luonnollisuus, ilo ja leikki ovat valitettavan kaukana. Liikuntaa ulkoistetaan liikaa ja se on usein kokonaisuuteen nähden liian kuormittavaa.

Lähes jokaisen tahdonvoima liikkumiseen loppuu jossain vaiheessa, ellei liikunnasta nauti tai jos keho on kuormittunut. Jotta liikunta voi tulla osaksi arkea, on kohdattava omat möröt liikunnan suhteen ja tultava tietoiseksi liikunnan motiiveista, sekä liikuntaan liittyvistä tunteista. Lisäksi on ymmärrettävä liikuntaan liittyvät yleiset lainalaisuudet, jotka ei ole riippuvaisia markkinavoimista.

Kestävä ja kehittävä tapa liikkua on yksilöllistä ja arjen kokonaisuuteen sopivaa. On ymmärrettävä kehomieli yhteys ja huomioitava se päivittäin. 

Päästäksesi takaisin kohti luonnollista liikkumista, sinun pitää olla valmis luopumaan suorittavasta tavasta liikkua. Voin auttaa sinua ymmärtämään liikkumistasi ja tukea sinua oman ajattelun ja liikkumisen muutoksessa. Tärkeää on myös oppia ymmärtämään valmennuksen lainalaisuuksia, jotta liikunnasta tulisi rakentavaa, eikä kuluttavaa. Liikunnallinen elämäntapa on kanssasi loppuelämän. Liikunnan iloa löydät rakentamani verkkokurssin avulla, jossa käyn edellä mainittuja asioita vuorovaikutuksellisesti kanssasi läpi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat löytää loppuelämän liikunnan ilon!