Kuka olen?

Olen Antti Autio, Jyväskyläläinen Liikuntatieteiden Maisteri (JYU), Ammattivalmentaja, Liikunnanohjaaja (AMK), sekä Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (JYU). Olen toiminut jo 20 vuoden ajan erilaisten ihmisten parissa keskustelevalla työotteella. Laaja kokemukseni on antanut syvyyttä toimia kehon ja mielen parissa. Olen ennen kaikkea ihminen omine puutteineni. Teen työtäni yksilöidysti ja henkilökohtaisesti.

Mikä minulle on tärkeää?

Tärkeintä elämässäni on olla kolmen tyttölapsen isä ja aviomies. Saan elää omien arvojeni mukaista perhearkea olemalla lasten arjessa aktiivisesti mukana. Tasapainoa työn ja perhe-elämän välille tuo liikunta, joka antaa minulle omaa aikaa ja mahdollisuuden kuunnella itseäni. Luonteeltani olen avoin ja tykkään pohtia asioita eri näkökulmista.

Mitä haluan?

Haluan auttaa ihmisiä arjen haasteissa tai unelmien toteuttamisessa. Tärkein työvälineeni on oma persoonani, jota olen saanut kehittää erilaisten ihmisten ja erilaisten tehtävien avulla jo vuosien ajan. Uskon ihmisen omaan sisäiseen viisauteen ja henkilökohtaisiin valintoihin. Haluan tukea asiakkaitteni kokonaisvaltaista hyvinvointia herättelemällä heitä ajattelemaan omia valintoja ja tekoja. Tavoitteeni on saada asiakkailleni elämään lisää iloa, rentoutta ja rohkeutta. Haluan auttaa asiakkaitani itsetuntemuksen ja itseluottamuksen kasvussa. Liikuntaterapeutin työssäni saan yhdistää koulutustani, intohimojani ja osaamistani. Tärkeintä ei ole määränpää vaan matka.

Koulutukseni

  • 2020 Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Jyväskylän kesäyliopisto.
  • 2015 Valmentajan ammattitutkinto. Pohjois-Suomen urheiluopistot.
  • 2007 Liikuntatieteiden maisteri. Jyväskylän yliopisto.
  • 2004 Liikunnanohjaaja (AMK). Rovaniemen ammattikorkeakoulu.