Menestystä veteraanien SM-hiihdoista!

Veteraanien SM-hiihdot.

Tammikuun lopussa Virpiniemessä käytiin veteraanien SM-hiihdot kylmässä pakkaskelissä. Liikuntaterapeutti on tehnyt yhteistyötä kisoihin tähdänneiden Virven, Anun ja Niinan kanssa nyt vajaa kaksi vuotta ja tulokset paranevat koko ajan.

Perjantaina viestissä naiskolmikko otti Sm-hopeaa, N-120 -sarjassa, Kempeleen Pyrinnön joukkueella. Viime vuonna tuo sama naiskolmikko oli viestissä viides, jääden voittajajoukkueelle reilu neljä minuuttia. Tänä vuonna kultaan jäi eroa enää vajaa minuutti, joten ensi vuoden viestistä on tulossa jännittävä ja mielenkiintoinen.

Lauantaina kisat jatkuivat perinteisen hiihtotavan henkilökohtaisilla matkoilla, jossa Anu saavutti SM-hopeaa N-40 -sarjassa ja Virve SM-kultaa N-45 -sarjassa. Virven viime vuoden SM-hopea kirkastui nyt kultaiseksi ja Anukin pääsi starttaamaan henkilökohtaiselle kisamatkalle.

Sunnuntaina mitalin metsästyksessä olisi ollut mukana myös Niina, mutta kisapäivä jouduttiin perumaan pakkasen vuoksi ja kisa käydään helmikuun lopulla kelien lauhtuessa. Mielenkiintoiset kisat silloin siis tulossa! Naiset toteavat, että jokainen on nostanut tasoaan valmennusavun tuella ja tämä on nähtävissä niin kisatuloksista kuin omista tuntemuksistakin. Naiset kokevat kehittyneensä omien tuntemuksiensa tulkitsijoina ja osaavat myös reagoida tuntemuksiinsa paremmin. Ei siis ihme, että mitaleja ropisee. Valmentajana on hienoa olla auttamassa naisia omien haaveiden toteuttamisessa.