Kesäkisa

Kesäkisa.

Haluan kannustaa ihmisiä luonnolliseen liikuntaan! Pois nykyisestä suorittavasta liikuntakulttuurista. Toivoisin kaikkien hyvinvoinnin pohjan muodostuvan arjen luontaisesta liikunnasta. Uskon sen auttavan kaikkia kohti parempaa kuntoa ja parempaa hyvinvointia. Luonnollinen liikunta tarkoitta liikkumista ilman sykemittaria, treenikuteita tai harjoitusohjelmia. Parhaimmillaan luonnollinen liikunta on niin kivaa, että ajantaju häviää ja fyysistä kuormitusta sekä hengästymistä tulee itsestään ja luonnostaan.

Käytiin tänään koko perheen kanssa uimassa. Olosuhteet olivat mahtavat, kun aurinko paistoi ja järvivesi oli lämmintä. Järvessä oli varmasti huomattavasti mukavampaa kuin juosta auringonpaahteessa tai nostella painoja kuntosalilla. Innostuin taas heittelemään esikoistyttöäni ja hänen serkkujaan vuorotellen korkealle ilmaan omien lyhyiden uintireissujeni välillä. Nautinto heitettävillä oli vähintäänkin huikea ja hauskaahan se oli katsella, kun lapset nautti. Kuopukseni Martta 6,5kk ei tosin heittelystä vielä välittänyt, mutta saattoi äidin rinnan kaipuukin vaikuttaa asiaan. Jossain vaiheessa huomasin, että massiiviset käsivarteni ja reiteni 😉 väsyivät touhusta, eli ne menivät hapoille. Jouduin kieltäytymään uusista heittovuoroista vetoamalla jaksamattomuuteeni. Lapset olisivat kyllä jaksaneet. Siinä hetkessä syntyi ajatus kesäkisasta.

Kesäkisan ajatus on, että heität järvessä kaveria ilmaan niin, että otteesi irtoaa välillä. Mitä korkeammalle heität, sitä tehokkaampaa se on, mutta riskit kiinnioton epäonnistumiselle kasvavat. Jos et kaveria kiinni saa, niin suoritusta ei lasketa 😊  Kesäkisa päättyy sunnuntai iltana 28.7. Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä julkaisua heittokuvalla ja toistojen määrällä. Sinun ei tarvitse heittää yhtäjaksoisesti, vaan samalla uintikerralla tapahtuneet heitot riittää. Kisaan osallistuneiden kesken arvon valmennusavun etävalmennuspaketin 3kk (arvo 297€), sekä kehon kunnioitus urheilussa -kirjoja. Oma tulos tältä päivältä on 70 heittoa! Kokeile ja osallistu, saat samalla moninkertaisen hyödyn 😊