Äidille lahjaksi hyvinvointia!

Lahjapaketti.

Tuleva äitienpäivä 11.5. on yksi vuoden tärkeimmistä juhlapäivistä. Jokainen muistaa omaa äitiään tai vaimoaan omalla tavallaan, mutta lahjaksi annettu hyvinvointi ei taatusti mene hukkaan. Mikä olisikaan henkilökohtaisempaa kuin kiittää äitiä tai vaimoa lahjoittamalla hänelle parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Valmennusavun lahjakortilla äiti pystyy valitsemaan miten hän haluaa lahjakortin käyttää. Tarjolla on neljä erilaista vaihtoehtoa:

--> Henkilökohtainen valmennustapaamisen (59€/tapaaminen) avulla päästään heti kiinni äidin hyvinvoinnin kannalta tärkeimpiin asioihin. Henkilökohtaisella valmennuksella äiti saa paljon konkreettisia vinkkejä kuinka hän voi parantaa omaa hyvinvointiaan tai terveyskuntoaan!

--> Henkilökohtaisella etävalmennuksella (69€/kuukausi) äiti saa viikoittain palautetta, miten kokonaisuus on sujunut ja mihin asioihin hänen tulee kiinnittää huomiota seuraavalla viikolla. Etävalmennuksen etuna on, että apu voi kysyä aina tarvittaessa!

--> Lyhytterapia tapaamisella (40€/tapaaminen opiskelijahintaan) äiti saa henkilökohtaista keskusteluapua ja uusia näkökulmia siihen, miten hän voi ratkaista haasteita elämässään. Lyhytterapiassa ei jäädä miettimään, mistä haasteet ovat tullet, vaan keskitytään tulevaisuuteen. Tämän vuoksi apua haasteeseen voi tulla jo yhdestä tapaamisesta.

--> Kehon kunnioitus urheilussa -kirja on klassikko jos syntyessään. Samalla lailla liikuntaa ja valmennusta koskettavaa teosta ei helpolla löydy. Äiti saa takuuvarmasti uusia ajatuksia siitä, miten hän voisi liikkua, jotta liikunnasta tulisi loppuelämän sisältöä ja liikunta tuottaisi myös parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

Lisäinfoa löydät palvelut välilehdeltä!